Cum ar fi sa poata naste si barbatii?

Interesant, nu? Cel putin mie una mi-ar placea  sa-i vad pe barbati trecand prin toate etapele unei sarcini. Poate asa ne-ar intelege mai bine in perioada asta, si nu ar mai pune un milion de intrebari. Sotul meu nu poate intelege in ruptul capului, ca m-am saturat sa ma trezesc de 10 ori pe noapte sa merg la baie. Sau sa nu ma pot plimba cat vreau eu fiindca ma doare spatele, deja. Si mai am inca 3 luni pana la marea intalnire. Habar nu are cum o sa reactionez eu cand vor veni caldurile alea mari si mie mi se vor umfla picioarele. Si nici eu la o adica.

Mi-ar placea sa-i vad trecand prin toate astea. Sa vad si eu cum s-ar descurca in astfel de situatii. Prea bine nu cred. Ei oricum nu rezista la dureri foarte mari. Da, poate ar fi obisnuiti cu starea de greata si voma, da deh, astia daca beau mult, deja iau in brate toaleta. Deci starea asta este binecunoscuta la ei.

Si ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii, am vazut un filmulet pe net, cum niste straini, mai exact 2 barbati, au fost dispusi sa experimenteze travaliul la femeii. Cum? va intrebati. Sa stiti ca si eu am fost curioasa. Aveau un aparat special, niste doctori, zic, si cu ajutorul acelui aparat le stimulau muschii. Fix ca la travaliu. Numai cred ca nu ajungea chiar la acele dureri maxime. Erau doi barbati la numar, si erau foarte incantati, la inceputul experimentului.

Primele contractii, li s-au parut floare la ureche, nu puteau pricepe de ce urla asa femeile in timpul nasterii. E, dar partea buna de abia acuma incepe. Dupa alte cateva minute, au inceput contractiile alea serioase. Vai, dar ce urlau!  Si ce bine ma amuzam eu. Ghiciti cat au rezistat? Din cate imi amintesc eu maxim 30 de minute. Atat. Si o femeie indura durerile alea doua, trei zile. De-asta spun ca barbatii nu ar rezista unei nasteri. Poate ar duce sarcina la bun sfarsit, dar nu cred ca ar mai ajunge sa si nasca.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *