Cum te ajuta camioanele rulate sa iti dezvolti parcul auto cu bani putini?

camioane-rulantePe timp de criza economica firmele care activeaza in transporturi au destule probleme cu bugetele pentru a-si putea permite achizitionarea periodica de autovehicule noi. Totusi parcurile auto trebuie dezvoltate pe masura ce afacerea inainteaza si devine mai prospera, patronii trebuie sa le ofere angajatilor conditii moderne de lucru pentru obtinerea unui profit lunar. In acest caz o solutie care va poate scuti de cheltuieli prea mari cu noile autovehicule comericale de transport marfa si produse este achizitionarea de camioane rulate de la firme cu experienta pe aceasta nisa.

Camioanele rulate au mai fost utilizate in trecut, au ceva kilometri la bord, dar sunt perfect intretinute si reparate, orice defectiune a fost deja remediata, sunt verificate si au piese inlocuite sub capota, pot fi chiar si tunate daca cel care le-a utilizat a avut nevoie de performante mai bune. Avantajele camioanelor rulate sunt date de preturile mult mai mici decat cele ale camioanelor noi, usor de negociat, de caracteristicile de top, de accesul la autovehicule de la firme importante de pe piata de profil, de motoarele puternice si dotarile standard calitative la care in alte conditii nu ati fi avut acces fara o suma mare de bani cheltuita.

Firmele care se ocupa de comercializarea unor camioane rulate au grija ca fiecare autovehicul in parte sa functioneze impecabil, sa fie trecut prin verificari si revizii, toate piesele uzate sunt inlocuite, se fac verificari suplimentare si inainte de livrari pentru ca fiecare client sa aiba in parcul auto doar autovehicule comerciale de cea mai buna calitate.

Camioanele rulate rezista la rulaj pe orice fel de carosabil, pot fi folosite in conditii meteo diverse, ating viteze mari si au cabine confortabile, condusul lor este simplu si eficient astfel ca la final veti avea autovehicule numai bune de utilizat pe distante mari. Evwholding este una dintre firmele care pot pune la dispozitie toata gama de camioane pentru transportatorii de top, ofera service si piese de schimb, consultanta gratuita in vederea alegerii camioanelor rulate, camioanele vin de la cei mai buni producatori in domeniu, au caracteristici tehnice de ultima generatie si au fost foarte bine intretinute. In pagina de produs gasiti informatii suplimentare despre anul fabricatiei si kilometrii de la bord, tipul de sasiu sau alte caracteristici tehnice care v-ar putea ajuta sa alegeti camionul dorit.

Camioanele pot fi comparate simplu, pe site aveti si poze relevante pentru toate camioanele vandute pentru a putea vedea orice detaliu care v-ar putea convinge sa cumparati autovehiculele comerciale prezentate.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *