De ce nu-mi place sa ma trezesc dimineata

0d246deCred ca este adesea o problema pentru multi dintre noi. Trezitul de dimineata e ca o partida proasta de sex care iti da fiori toata ziua. Te gandesti daca nu ai dat randament si daca ai fost obosit inca de la inceput, de ce mama ma-sii sa mai incerci sa te obosesti cu restul… Adica cu restul zilei. Urasc sa ma trezesc dimineata si ma simt total lipst de energie, caci exact dimineata parca somnul e mai dulce. Urasc sa ma trezesc dimineata cand parca natura trebuie contemplata si in niciun caz calcata in picioare de catre micii robotei umani care au pornit la drum sa mai faca un ban.

Sunt anumite persoane care, chiar nu pot sa dea randament dimineata iar eu sunt una ditre acelea. Stau si ma gandesc ca cel putin diminetile de primavara trebuiesc petrecute in pat cu patura peste ochi si cu draperiile trase, fara ca lumina soarelui sa patrunda in incapere. Asta ca sa te poti odihni si pregati pentru vara ce vine plina de distractie. De ce nu imi place sa ma trezesc dimineata ma tot gandesc ca nu mai trebuie sa ma gandesc, ca nu trebuie sa gasesc motive caci vin ele peste mine. Dimineata e jalnica, pentru ca te gandesti ca ai de facut atatea toata ziua si mai bine te gandesti ca daca te trezesti la amiaza nu mai ai timp sa le faci si asa le lasi balta pentru a adoua zi. Dimineata e jalnica pentru ca trebuie sa iti dai seama ce se intampla cu tine exact cand soarele iti bate in geam si trebuie sa te trezesti sa bei o cafea insa nu ai.

Dimineata poate sa fie insa si placuta in felul ei ametitor, mai ales daca nu ai un job de care iti este sincer scarba si iesi sa te plimbi cu bacul ca sa mai faci cateva poze. In acest caz dimineata poate sa fie absolut superba, insa si varianta abia mentionata imi da batai de cap si prefer sa nu mai dorm o noaptea intreaga decat sa ma trezesc. La urma urmei daca trebuie sa te trezesti la ora cinci, ce sens are sa te mai pui la somn?!

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *