Incepe renovarea apartamentului prin inlocuirea parchetului obisnuit cu parchet triplustratificat din esente deosebite

parchet-triplustratificatTe-ai gandit sa renovezi apartamentul si nu stii de unde sa incepi. O idee foarte buna este sa incepi cu schimbarea parchetului. Pe masura ce trece timpul parchetul se poate degrada, incepe sa miroasa destul de ciudat, nu mai poate fi intretinut asa de usor, culoarea nu mai este cea de la inceput, aspectul sau se schimba in rau.

Daca ai ceva bani pusi deoparte si vrei sa investesti intr-un parchet mai rezistent, care sa arate foarte bine atunci iti recomandam un parchet triplustratificat. Parchetul triplustratificat se poate monta atat la case, cat si la apartamente, nu dureaza foarte mult punerea in opera, se poate inlocui la nevoie fara probleme, se intretine usor si nu e foarte pretentios. Cele trei straturi sunt special concepute pentru a mentine un aspect placut pentru mai multa vreme, stratul de uzura poate fi din esenta nobila, celelalte doua straturi sunt din suport rasinos.

Rezistenta mare la schimbarile de temperatura si umiditate, reducerea riscului de umflare, durabilitatea foarte mare sunt doar cateva dintre caracteristicile unui parchet triplustratificat. Stabilitatea dimensionala este mai mare ca la parchetul dublustratificat, stratul de contrabalans isi face treaba foarte bine astfel incat chiar si dupa cativa ani de utilizare parchetul arata ca nou.

Un avantaj mare al parchetului triplustratificat este ca se poate monta peste sistemul de incalzire din pardoseala, structura sa nu este afectata de functionarea caldurii, finisajele aplicate pot fi diferite, pentru o culoare si o nuanta deosebite. Izolarea termica este foarte buna, montarea este posibila si fara adeziv, doar prin sistem click. La demontare lucrurile stau la fel de simplu, parchetul se poate scoate pentru a fi inlocuit sau pentru a se umbla la instalatia de incalzire din pardoseala, fara a se deteriora.
Natural Wood Floor va pune la dispozitie in oferta curenta parchet la preturi mici, cu finisaje de calitate si rezistenta mare. Puteti cumpara parchetul triplustratificat din stejar rustic, stejar natur sau frasin cu diverse finisaje, din cires aburit rustic, stejar afumat, nuc american si Wenge, cu un raport calitate pret foarte bun, intr-o varietate cromatica si dimensionala foarte mare.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *