Oamenii s-ar putea sa mai aiba o sansa

Terra

Nu se stie ce tehnologie va exista in viitor, insa ne putem inchipui ce fel va arata. Deja exista masini automate si alte deviceuri futuristice. Pe viitor deja ne gandim sa realizam navete spatiale care sa ne duca cat mai departe in univers.

Stim deja si cateva locuri bune de locuit, planete, asa ca pe viitor s-ar putea sa incercam sa ajungem acolo. Pana cand Soarele moare avem suficient timp sa experimentam si sa gasim o cale spre aceste planete indepartate, dar sigure. NASA deja lucreaza la o misiune serioasa pe Marte. Multe companii mari isi doresc sa fie primele care colonizeaza planeta rosie.

O astfel de misiune care va avea succes va fi salvarea de care aveam nevoie si un pas vital catre supravietuire departe de o Terra distrusa. Prin 2030 deja oamenii vor fi ajuns pe Marte si vor trai fara probleme intr-un mediu controlat.

Dupa Marte vor urma galaxii noi, insa va trebui ca pana atunci sa evitam alte dezastre care ne pandesc si care vin toate din spatiu. Foarte multe lucruri din univers nu sunt cunoscute, cu un telescop complex putem vedea o parte din univers, dar nu absolut totul.

Desi moartea Soarelui poate fi sfarsitul vietii asa cum o stim astazi, s-ar putea sa ne si inselam. Mintea umana ne poate duce mult mai departe in univers, atat de departe incat nici nu ne putem imagina acum asa ceva…

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *