rss search

Pilotii de avioane de lupta controleaza flote de drone

line

flota-de-droneArmata utilizeaza drone inca din timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, dronele au fost prezente in mai toate misiunile de supraveghere si de lupta. Cu toate astea, US Air Force urmeaza sa dea lovitura de gratie.

Un program aflat in prezent in curs de dezvoltare va permite pilotilor de avioane de lupta sa controleze foarte usor flote intregi de drone din apropierea avioanelor. Flota ar putea sa faca o multime de lucruri pentru piloti, de la supraveghere la recunoastere, la livrare de arme in locuri periculoase sau greu de ajuns cu avioanele.

S-ar putea ca astfel de misiuni sa fie foarte grele pentru ca trebuie sa pilotezi un apart de zbor foarte complex si sa fii atent si la cateva zeci de drone care stau pe langa tine. Numai un cyborg pe post de pilot ar putea sa piloteze si sa aiba in mana si dronele.

FacebookGoogle+Twitter


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scriucevreau.ro © 2017