Recicleaza plasticul la un pret corect

descărcare (1)Saci si pungi din plastic, pet-uri din plastic, ambalaje pentru cosmetice, detergenti si alte produse, vesela si tacamuri din plastic… sunt doar cateva dintre cele mai uzuale deseuri din plastic care trec prin mana fiecaruia dintre noi in fiecare zi. Le aruncam la tomberoanele de gunoi, de cele mai multe ori laolalta cu alte tipuri de deseuri, fara sa ne gandim sa le separam, fara sa ne gandim la efectele benefice pe care le-ar avea macar incercarea de a recicla plasticul.

Cele mai multe dintre deseurile din plastic pe care le aruncam in mod obisnuit sunt realizate pe baza de petrol, o resursa naturala nu numai scumpa ci si limitata, si pentru extragerea careia se cheltuie anual sume extraordinar de mari. Sortarea deseurilor din plastic si predarea lor catre un centru de reciclare – sau macar aruncarea lor la containerele acelea mari de pe strada, destinate in mod special plasticului, ar insemna un prim pas in incercarea de a trai mai responsabil, mai dedicati unui trai mai economic si mai orientat catre salvarea mediului. In plus, exista si este deschisa oricui este interesat sa recicleze, varianta predarii deseurilor din plastic catre centre de reciclare, care pot transforma deseurile tale, ale mele sau ale oricui in materie prima pentru realizarea de noi si noi produse, fara sa irosim resurse in van…

Pe de alta parte, reciclarea plasticului are si avantajul de a fi, mai mult decat o actiune eco, si o sursa de venit, pentru ca firmele de reciclare ofera bani in schimbul deseurilor din material plastic. Cu o experienta indelungata pe piata din Romania, Eco Remat ofera avantaje materiale competitive surselor care ii livreaza deseuri, atat plastice cat si tinand de alte categorii, pretul oferit fiind unul mai mult decat corect. Eco Remat are patru centre de reciclare in Bucuresti si Giurgiu si este deschis tuturor celor dispusi sa se implice in procesul de reciclare.

FacebookGoogle+Twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *